Saturday, March 26, 2011

asyik korang ja mencarut....nah tiba la sda giliran sa pulak...hehehe...

hello sume, korang nak tau satu kisah?....

satu ari dalam kelas....teng de deng....dum dum trang tang tang....(bunyi dram)...
da satu kumpulan ni sdang tengok muvi.....HANTU...
sa pla time tu...keburingan betul...nda da keja yang mau dibuat kok...
fikir punya fikir..hahhhh..dapat satu idea...

beberapa minit pas tu,..HAH!!!....skali buat bgtu..trus dapat amaran dari empunya badan...TUMBUK KO KAMLIT...adeshhh terkejut sa...hahaha....x brani lg buat mcm tu....hahahaha..Ganas giler.

orang tu kan sorang fanatik Korea....hmpir sume hero n heroin korea dia tau. bersaingla dia ni dngan sima, meg, n yg lain2....bangga jg la ada wakil mcm ni dlam kelas..haha...
kalau cakap pasal korea...msti menjeling..(kadang2 ja la)...
dia cakap suka dengan Hello Kitty, dengan Domo kun tu...(ntahla pa yg dia suka ngan Domo tu)...
dia slalu kna c gossip dengan BANYAK orang...ntahla..sa sndiri pn x faham dia ni....cakap single tp x jg...PElik2....eeeeee..pelique...hehe..(sori)

mmm bagi sa, dia sorang yg santik n kiut. jujur ni. Sib bek sa non muslim...kalau tidak......akakaka...
dia jg sorang yg baik....lemah lembut....ayu.....(harap jangan kembang ek, kesian rumate)...
skali pandang nak pandang lagi...mmg x boring la tengok dia ni...
beruntung bf dia ni..hihi...
lg satu, dia mcm x pandai marah....
dia kadang2 pemalu....mmm suka pink juga...
omong2 dia ni orang LD....

oh ya sblm meneruskan..da satu lg kisah pndek pasal dia ni...
satu hari dalam kedai CD, "emmm awak ni ada kacukan ka?" tnya pakistan jual CD.
pastu dia jawab la.." x la." ringkas je dari dia...
pakistan tu cakap balik ngan dia "awak mcm ada kacukan India la, hidung awak mancung"....
kamu tau pa dia buat?....tersipu2 haha....pakistan tu sambung lagi..."tapi cantik juga la"...
ehemmm da orang kembang hari tu...

ok la2...sa tau kamu mau tau suda ni kan?....hehee...
nama dia Rosnaini Mohd Rapi.
nama seindah mukanya juga....
sering digosipkan dengan MOMO...ahaks....ada harapan...
fmilynya sa x tau....yg sa tau dia ada adik lelaki yg nakal tp baik...haha...

ok ni gambar2nyaa....
ayu kan dia ni...hahaha...Ros versi..tengok mata dia...
eyna blakang mengumpat...

ni la dia, gadis cekal....sanggup dia ni mengharungi badai sungai pegalan 
tuk tengok muvi korea ja....isk3....with Sigu Annie

ni kawan rapat dia..Eyna dipodange namanya....hehe...

kalau bab bergambar dia ni la antara yg sukaaaa betul...

kalau dah minat korea, mmg korea la juga yg kena ikut...

ni baru sikit ni..Josh, eyna n Ros (geng kuat bgambar)...

tambah lagi sturang...laila...dia ni pn lagila kuat bgambar...

nahh..sperti yg sa cakap tadi....sungai sanggup direnangi, tebing sanggup dituruni semata-mata untuk muvi korea..aduiii...

kawan rapat.....da g sorang yg diatas tu....kamu tau jg tu.

hehe..okla Ros, stakat ni je coretan sa, ok la ni kan. x blh ceta pnjang sangat. by the way urang putih cakap...
sa respect ngan ko, sori ek slalu sakat ko dalam klas...
sbab tu la sa suka sngat gurau dgn ko coz susah nak marah..hahaha....

 P/s; mmm salah sa slama ni harap diampunkan...lau da masa blanja la kami sekelas...akakaka...

ok...siap la suda xtvt Blog sa..hehe....harap tunggu yg lain...ok C u All...
Good Luck SUma... ;)







.. smile on her lips .. ^^



Assalamualaikum and have a nice day every one !  

hye ..  kali ney turn aq lagi k .. bha, aq nak gosip sikit ttg kawan aq sorang ney ..
 hah .. nak tau sapa? ok .. aq bagi klu la kan .. 
orangnya pindik2 .. comel2 .. putih2 .. 
korang tau x sapa tue .. ? 
hihi .. ney dya .. :]




Meg the great! hah .. ney kisah classmate aq .. Meg Collin .. ^^


hari berganti hari, bulan berganti bulan, tahun semakin bertambah . x sedar masa berlalu .. 
dah hampir dua tahun kami study d IP ney .. 
tahun ney umur meg genap 20 tahun dah .. dya baru jak merayakan ulangtahun yg ke 20 .. kalau nak tahu meg lahir pada 22 februari 1991
wish u happy go lucky ya meg! biarpun lum ada laki . :]

ehem, meg orang sabahan yer.. stay kat sandakan .. tapi boyfrend org mana meg ? huhu .. nak tahu tanya meg la , lagi senang kan .. :P 


erm, ok la .. meg ney seorang yang manja tau .. manja2 g2 .. mcm budak2 .. hihi .. mungkin sebab dya anak yang bongsu kot .. tapi kekadang tue muka dya pandai berubah ney .. terus terang aq takut tgk muka dya kalau serius .. huhu .. 
x best! x syok! sgt menakutkan! .. 
mean x berani tegur la .. huhu~

p/s: meg .. klu tgk aq .. jgn wat muka seyes ar .. senyum2 jak mcm mula2 kita kenal .. ok? hehe ..



Pertemuan bermula . aiseh . hihi . ok la .. 1st time aq kenal ngan meg kan .. aq tengok dya ney agak pemalu orangnya . aq mula kenal dya masa orientasi kami duluuu .. tahun 2009 lagi . time tue kami sama2 1st intake kebetulan kami dalam kumpulan yang sama . biarpun baru kenal, aq suka tgk dya .. nak tau sebab apa? hah .. dya ney kalau dah senyum nampak manis .. sweet gitu lorh .... 
dalam hati aq, hurm .. mesti orgnya baik .. jadi x takut la nak tegur dya .. hihi .. ^^


kekadang tue, dya nampak cool ow.. waiseh .. tapi betul bha,  lebih2 lagi time dya bermain gitar sambil menanyi .. time di kelas dya suka menanyi .. laptop on  jak .. ada la suara dya kedengaran tue .. 
hihi .. tp suara dya sedap la .. aq suka dengar .. :D
lagi satu .. dya ney bakal2 jadi seorang guru yang terbaik la .. sebab sekarang ney dya ada suda 1 orang anak murid yg belum berdaftar lagi .. hihi .. meg sgt minat muzik .. skrg ney dya jdi guru pelatih kawan aq sorang tue .. meg ajar dya  men gitar eh .. wah .. teringin ow mau belajar .. petik2 gitar .. ehem .. sapa tue ar .. eynaaa! mana  kaw? men gitar cepat! aq mau dgr ney.. hihi .. :P


di lanjutkan citer .. hikhik .. hurm part ney yang best .. nak tau napa? sebab .. meg juga seorang yang penakut tau! .. haha .. :D jangan marah meg .. tapi aq mau cerita jugak .. hihi .. :P

hah .. aq  masih ingat lagi,  kalau tak silap aq, kami baru PPISMP Sem 1 masa tue .. time tue kami ramai2 bercerita, berkumpul dalam bilik c fatin .. bersebelahan dengan bilik c meg dan ily .. sedang asyik bercerita .. tiba2 .. chup .. chup .. datang c meg berlari g bilik c fatin .. muka dya time tue masih lagi mamai2 .. rupa2nya, time dya tido ada c ily temankan (roommate), tapi d sbabkan time dya tersedar tue, c ily tiada d blik, jd dya pon bangun terus pegi bilik c fatin  .. takut d bilik sorang2 la tue .. hihi .. adei meg.. aq masih x boleh lupa ow muka kaw time tue .. hihi .. sampai jak d bilik fatin .. d sambung la pula tidonya, time tue katil c daisy pula yg jadi sasaran .. adehhh .. meg .. meg .. macam orang mengigau ow .. haha .. :P


selain itu, melalui pemerhatian aq (waiseh ayat skema kuar suda) hehe .. :P 
hurm .. penampilan dya kalau keluar mcm na? hihi .. sooo cute! seyes .. aq x tipu .. dya simple tapi sweet  .. not bad ..^^ naaa .. meg ney gila outing ow .. suka shopping .. beli ini .. beli itu .. ada jak barang2 baru .. hihi .. biasala pempuan kan .. aq pon mcm tue juga .. hihi .. :P

kalau outing .. moe tau hobi dya apa ? hehe .. main CRAZY CATCH la apa lagi .. sangat obses ngan game tue .. apa tak nya best plak kan meg .. hihi .. :P (menyokong
lagi satu .. kalau la korang berpeluang tengok almari dya .. hurm .. bayangkan la, patung berlambak dalam almari .. banyak ow ..  org bilang macam2 ada .. semua patung2 fvrte aq dya ada .. dah jadi koleksi pun .. aish .. jelez aq ..-.-
 tapi nasib baik DOMO-KUN x da lagi .. hii .. kalau ada .. x tau la .. huhu~

p/s : meg! lepas ney  jgn plak ko g beli patung domo ar .. aws ko! .. haha .. just joke .. :p


huhu .. ok la .. mcm2 udah aq merepek ney kan .. tapi semua tue apa yg tahu tentang diri dya ..
actually ..  aq seronok juga dapat kawan mcm meg ney ..  sweet + funny + lovely = MEG .

 memory about meg the great! ^^

lovely meg . ^^

 Meg dgn gitarnya .. cool kan .. ;]

Meg dalam gerimis .. 0.0 

Meg dengan eyna .. (special student) :P



Meg .. aq dan eyna .. time Pesta Seni .. 
(suka bergambar ney ) eish3 .. peace! hihi ..

eh, sblum aq lupa ..( mau demo jap ) .. hii .. dya ney peminat KOREA  tau.. yeahhh .. :D sume artis korea mau dikatakan semua dya tau .. yg paling dya fans dr boy group tue .. hah.. "Big Bang" c Taeyang .. adeh .. balik2  taeyang jak .. huhu .. 


naa meg .. mr. taeyang kaw .. hihi .. :P

hurm ..ok la .. macam tue jak la coretan aq untuk kali ney .. 
bertemu lagi d lemparan baru k .. happy saturday sume! .. tata titi tutu .. :]

by : gadis LD.. =]





Friday, March 25, 2011

FATIN punya pasal...!

Time to revenge!! Hakhakhak

k.. aku punya turn lgi k... ckup2 mngumpt psal aku... wlaupun kmalasan mlanda dri nie... tapi aku maw jgak join tulis2 blog nie.. hakhakhak... abis la ko!! Smua rhsia ko bocor d jari jemari aku.... hahaha... dui!! Datang setan skijap.. astapirulah... p ko main jauh2...
ok.. bapak2 ibuk2.. hari nie ... gue akan memperknalkan... insan bertuah yg aku dpat... adalah.. jeng jeng jeng jeng!!

FATIN...


Ok.. srba sedikit pasal c fatin... umur masi lagi 19 tahun... bkal 20 thun pada 19 july.. di nasihatkan jgn lupa SIRAM dia pada hari tu...  kehkehkeh...  fatin asal d sibu sarawak... n.. shes taken... skrang in a relationship with  Hasyir Hadimin...     aku kasi highlght biar kmu taw yang dya dah pun berpunya... maw taw lebih lanjut psal bf dya... ikuti post yang sterusnya... tu pon klu orng yg dpt c ashir nie maw post la... klu tak pon p ja Fb dya.. hehee..

ngan boiprend dier... (love is in the air...)

hem... aku nie x taw brapa psal fatin.. sbb??? Bukan dia x peramah... abis tu?? Mngkin dya jenis x kluar bilik.. aku jenis yang teperap d bilik.. hem.. stau aku... “TIN... ko blom prnah jejak kaki ko p blik aku kan.. kan..kan..."  tpi ikut dari pndangan mata kasar aku nie... c fatin nie... sangat la bermurah hati... mmg sale berabis hati c patin nie.... dya x lokek ilmu... dya x lokek movie...  x lokek mkanan n segala2nya la... kgkadang dya yg offer sndri tuk bantu sumone... sbgai contoh..waktu first 2  aku smpai d asrma nie... tgh duduk2 d blik ... pstu p luar ambik angin.. pastu p la melawat bilik2 satu geng klas... smpai bilik fatin.... bayangkan.......

Fatin: nah... (buka laci loker pling bawah)
Aku: wow!! Bnyaknya megi ko!!
Fatin: maw ka ina?? klu ko mau.. minta ja dari sya ina...
Aku: ko jual megi ka??
Fatin: x la.. klu ko maw ina minta ja dari sya...
Aku: (masi dlam keadaan trpegun) a... okey..

Wktu 1st2 smpai mmg blum knal megi lagi... jdi tngok megi pon x jtuh cinta... klu skarang...  abis megi ko tin...nsib bek skarnag teda servis megi dri ko lgi... hehehe...Tgok... btul kan apa aku bilang c patin x kedekut n tak berkira orng nya... haha.. i like orng mcm tu.. hehehe..

aku, fatin and gawa.... antanom FTW!!

Ok.. pastu... c fatin nie ada 1 tabiat yg sngat pelik... aku pun x taw la.. aku yg rasa pelik ka.??.. atau mmg btul dya pelik... hehehe... 1 tabiat pelik dya nie... dya suka sangat gosok baju... ok Pine.!. x pelik pon kan.. aku jer rasa pelik.. aku anggap pelik sebab dya gosok/ setereka semua baju dya!! Baju tidur, seluar, tshirt, jeans,baju kurung ,tudung, baju dalam.. baju undrwear  OnTheWay (eh! Ko gosok ka tu gak??)  lain-lain lagi... cadar pon dya gosok gak... pelikkan... tiap kalu klu lepas dya cuci smua baju2 dya.. msti trus setereka... wow... hebatkan... dya sngat la rajin.. untung c ashir nie...

muka fatin tem kicik... kiutkan... tpi.. tin mna satu ko?? kiri or knan??
(curik dri FB)

Yg paling best fatin nie... semua movie kuria blh dptkan dri dya.. aku yg dulu x berapa minat kuria dulu nie pon boleh jadi ter’minat’ gara2 kuria yg dya pasing2 kan kat aku... hehe.. segala macam drama bersiri kuria ada ngan dya... movie pon bnyak gak... tpi x blh kalah ngan momo la.. momo mmg raja pirates! Jgn beli yang cetak rompak!! “ buat pa nak beli yg cetak rompak klu ada butang download..” lalala... 
p.s: tin... ada muvie baru lagi ka???

di bilik c patin nie kan punya la bnyak kain2 tudung-tudung yang mcm macam corak morak!! sngat bnyak.. mcm blh bukak kdai sda ow c patin nie...

tapi terus terang aku bilang... 1,2,3,4..  fatin sngat la bek hati...
Selain itu, cewah... sakema sebentar...  hehehe.. fatin.. fav.food: KFC (mcm slalu dgar p kfc jer... lalala..) fav.drinks: pepsi KFC... Fav. Burger: brger KFC.... Fav. Place: KFC.... apa lgi ya... cukup la tu kan... bha.. cukup la tu... stkat itu ja la kisah psal c fatin nie.. maw taw lebih lanjut p ja fb dya...

tngok aku bilng.. nie mmg fav. place lepak dya....


fav. food.. nyum2.. lapar...

Sebelum undur diri... I’m totally miss my HOT kelas...! ! hahaha.. stakat tu ja.. abis sda PBS pon... jumpa arie isnin.. hehehe...

Tuesday, March 22, 2011

Hidup Korea! Hidup Kakak Sima...hehe

Wokey...orang yg sy akn kenalkan ialah KAKAK SIMA...hehe
kakak sima ni sorang yg rendah dari segi fizikal tapi tinggi dari segi kepimpinan..chewahhh...
dia ni sorang yg sangat OBSES dengan KOREA....tidak kira la drama ka, filem ka, lagu ka...dia org yg paling first tau segala-galanya selepas saya...wakakaka...
pendek kata..dia ni la kawan sy bercerita atau chit chat pasal korea ni..heheh
kumpulan korea yang paling dia minat ialah DBSK...dan artis yang paling dia minati dalam ahli kumpulan tersebut ialah c jaejong a.k.a Hero...aik..betulka tu kak? tau sda berubah cita rasa???hehe
kakak ni badan kecik betul..tapi sora tdk paya guna speaker....1 dewan ble dengar...hahaha..nyaring gila...hehe
kakak ni ada bahasa rahsia dia sendiri...cuma dia ngan fatin  ja yg tau pa maksud bahasa yang digunakan tu...ahahaah (bahasa malanau)
kakak ni orang sarawak..bangsa Malanau...tinggal di Mukah Sarawak...bekas pelajar Matrik Labuan...
cehwahhh..tau ni kenen suma....
dia ada jap kira dlu...1 2 3 4 5 eh tia tau la..sy pun lupa suda berapa bilangan adik beradik dia ni...tapi dia ni anak sulung...dan sangat bertanggungjawab kepada adik-adik dia...
dia ni sanggup berkorban tuk adik-adik dia...
n yang paling penting..kakak ni sorang yang sepekatan dengan saya dan ily iaitu BOROS...hahaah
tia pa kak..elaun sem dpn kita simpan duit bek2 yerw...heheh
kakak ni sangat rapat dengan kawan dia yg gila2 sikit iaitu josephine dan fatin....
dia ni penolong ketua kelas kami....
em..peramah juga orangnya....sangat obses dengan korea..
kakak ni ada pantang dalam pemakanan..keluarga mereka tidak boleh makan binatang seperti rusa..huhu...
eh terlebih informasi kaini kak?hahah..tia pa la kan....
em..sy tia tau lagi pa mau ckp ni...kalau diringkaskan kakak ni memang sorang yang cool, bertanggungjawab, peramah n byk lagi la..kalau mau tau dgn lebih dalam tanya lah kepada empunya badan...
eh sebelum sy mengakhiri karangan sy ni....sy mau buat promosi dengan kamu semua...hehehe

PROMOSI HEBAT!!!!!
ANDA SEDIH???
ANDA GELISAH???
ANDA SUNYI???
ANDA PERLUKAN TEMAN???
HUBUNGI LAH KAKAK SIMA DI NO. 014xxx57x9
AHHAHAHAHAHA....
dia masih single tau...
p/s jan marah kak, men2 ja bha...hehee...
peace..roger n out...
di bawah ni adalah gambar kakak n geng kerasnya...

kakak sima yg comel

kakak sima yg tegas

kakak sima yg garang

kakak sima yg mengijik hahahah

kakak dengan muka baru bangun tidur...haha

ha ni geng keras c kakak...yg baju kuning tu c josepin...n yg tudung itam tu c fatin...hehe

ni saya dengan c kakak...hihi

sekian.....


Thursday, March 17, 2011

hidup Eyna..=)

hurm...sblm nk mula ni..biar sy cta dulu ya...hahahaha...
pada hari tu kami ni kena suruh bwt aktiviti d blog ni tau...nk tau aktiviti dia pa...?kna suruh knl kwn d klas..    
btl jg kata c DOMINIC ( ORG YG CDG AKTIVITI NI LA) wlaupun dh lama knl mrk..psti kita blm tau secara mendlm ttg kwn kita ni walaupun 1 klas
cm sy jg...sy 1 klas ma dia...tapi blm tau cm dia yg sbenarnya (kununla...walaupun dh tau...hahahaha..)
nk dipendekkan cta...kmi cabut undi la,gmbr sapa yg kmi dpt..diala yg sy kna prknlkn di blog ni..hehehe..
nk tau sapa dia..................?
kita tgk gmbr dia d bwh.......

ni la dia...manis kan...
nk tau sapa dia..
meh sy pknlkn.......

eyna profile
nama sbenr dia ni...NURSABRINA BINTI NOR AZMAN....nk tau dia ni bdk tawau...
kami panggil dia ni eyna ja..ringkas,padat dan mutakhir...
x pyh mau pggil pjg2..bkin semput ja...hahahaha..
eyna birthday...?urm..eyna lahir pd 20 sept..
dh tau bday eyna kn..jgn lupa bagi hadiah ya.....=)
kalau mknan kegemaran eyna ni..sy xtau la..sbb eyna di mkn ja smua mknan(halal) tolak batu dan kayu la..
xkan la eyna nk mkn kayu n batu plak...nant dia jd budak pelik la plak..hehehehe...
nk kc tau lg..eyna ni ada kwn baik dia d kelas...di mana mrk pergi mest slalu bersama...mmg BFF eyna la mrk ni..

ni la kwn eyna tu..cantik kan mereka...=)

yg di atas secara ringkas ttg eyna...
mau tau lg ttg eyna..?
meh sy cta lg...
kalau nk tau eyna ni slumber, sempoi, cool, xpernah melatah...
kalau difikirknlh sy xpnh nmpk eyna mrh btl2 ( cm singa tgh lpr tu)..hehehe..
kalau mrh cm semut ada la...hahahaha..( ada ka mrh cm semut )..hehehehe..
tapi ni mmg kenyataan la..eyna ni xtau nk mrh ( btl x tipu)
dia happy go lucky sgt2..seronok kalau berborak dgn dia..ketawa memanjgla jwbnya kalau berbual ngan dia ni..
kalau korang nk tau lg..c eyna ni ada satu perkara yg dia x tau...
nk tau apa...? BERENANG..( dululah..skrg blh brng di tepi  tebing2 ja kot..hehehe )
napa sy ckp dia xpndai berenang...?
ni saya ada 1 CTA yg membuktikan dia xpndai berenang.
pd 1 masa dahulu kami 1 klas( bkn la jg smua, ada yg jg yg tinggal )g BUNSIT..
di sana ada sungai..bersih ni sungai dia, cantik lagi tu n mmg byk ikan...
nk dijadikan cta eyna n geng dia MEG g mandi..mula2 mereka mandi tepi2 ja..ntah apa yg merasuk mrk ni sehingga mrk g la di tgh sungai yg dlm tu..sy dgn yg lain sdg lepak2 kat batu tgk mrk mandi..
tiba2..terdengar suara org minta tolong..rupa2nya..c eyna n geng dia td tu mau lemas..
kami d tepi tu apa lg la...pg sama menjerit..utk menghuru-harakan keadaan lah katakan..
sbb dgr kami ni byk menjerit..maka muncul la pla hero pg kc selamat c eyna ni...
nk tau hero dia sapa....biar eyna ja yg tau...hehehehe...
jd..dari hari tu la sy tau yg eyna ni x pro dlm berenang..hahahaha..
JGN MARAH YA EYNA!!!!

 ni la gmbr Eyna kat bunsit tu...


tapi kalau korang nk tau dlm xtau berenang ni...eyna hbt tau dlm acara terjun dari tebing tinggi ni....
X PERCAYA...?
mari kita tgk gmbr eyna terjun tebing..

nh kn..eyna ni mmg brani terjun tebing...

eyna ni pun rajin tau..dia slalu tolong orang....
x lokek tenaga pun...

btlkn eyna rajin..

kalau kamu semua nk tau eyna ni blh jd geng saya dlm perkara tertentu...
PERTAMANYA..eyna adalah geng jalan kaki saya...kami ni bdk baik xmau nk tunjuk yg kami pandai pandu motor n kereta..tu la kami ni suka sgt jalan kaki..nk tau sgt cm na rasanya susahnya kalau berjln kaki ni..hehehehe...
kalau org lari berhabis pun kami ttp pejalan kaki yg setia...
tu la kami ni pemegang ranking terakhir 2 tahun berturut2 dlm acara merentas desa ni..HEBATKAN KAMI..2 tahun berturut2 tu..hahahaha..mn ada org lps ranking kami ni..heehhehe..

ni la kami AKADEMI PEJALAN KAKI SETIA

KEDUANYA...eyna ni satu geng dengan saya kalau cerita psl artis korea..
kalau kami cta pasal SUJU kan...mcm kena histeria ni, menjerit x hbs...baru cerita blm lg tgk SUJU buat show..kalau tgk pasti lg gawat ni..tapi skrg kami control sdh kami punya histeria..takut kna marah nant kena bg alasan kucing mkn maggi..hehehehe...
tu baru Super Junior blm lg c Jok Kwon...kalau c Jok Kwon d cni la...pasti dia pengsan dgr kami jerit..
c eyna ni minat jg la dgn c Jok Kwon ni sbb Jok Kwon pandai menari...hbt tau tarian dia..kalah pompuan...hahahaha...
kedua- dua perkara ni la eyna mmg jd kepala sy (kepala sy tinggal tukar dgn kepala eyna..hahahahaha...)

ada lg satu cta yg semua org x tau ttg eyna...
sy sorang ja tau...hehehehe...
nk tau APA...?
eyna pernah lari dari kelas tau...siap bawa geng lg tu..ramai lg tu dan 2 hari x masuk kelas...punyala bising pensyarah..kwn yg len  xtau cta ni...dlm lari tu eyna sempat lg packing brg byk2, dh tu bw baldi lg tu..eyna2..pa nk jg dgn kmu ni..hehehee...
eyna sempat ambil gmbr tau waktu lari hari tu..
mari kita tgk gmbr dia...

JENG2222


nh kn..eyna sempat lg posing..mmg la c EYNA ni..hehehe...


sblm nk tutup tirai cta merapu -rapi sy ni.. harap apa sy post ni x menyakiti semua pihak...
kalau yg marah tu sy minta ampun waktu raya nant ye..( kalau pjg umur..hehehe..)
apa yg sy tulis ni merupakan hasil sy sendiri, yg benar2 berlaku ( ada jg yg tidak ) ditmbh dgn suka-suki, rapu-rapi sy sendiri...wassalam...=)

untuk EYNA - happy always dan semoga berjaya mencapai cita-cita kamu...
senyum- senyum la selalu (awet muda tau ) =)..

eyna..

me with Eyna...=)

Wednesday, March 16, 2011

GiLiRan saYa PuLak.. OpppZZz... hehe


MosT wAnTed...  


Sebelum memulakan bicara tentang "orang" di atas, saya ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf jika ada kekasaran bahasa atau kata-kata yang menyinggungkan.... Ini adalah sama sekali tidak berkaitan dengan orang yang mati mahupun yang masih hidup.. Chewah.. Skema gitu lor... hehehe... Nda Bha, ni umpama Pengenalan bha.. yg Biasa DaLam AssignmeNt tu.. 1.0 saja teda.. HaHahaa...


LangKah PertAMa.....
(Mari TinguK gmBar "BeliaU" dulU... UnTuk PengeTahUan ParA "PenonTon", Ini Adalah GambAr beLiau daRi muLa Masuk MkTab SmpaIlah sekaRang.. "BacHeLor" sdh.. Hehehe)

tiMe SemEsTer 1 PPISMP..





Bj JunIoR.. Hehehe..



SemeSteR 2 PPISMP... KeTaRa Kuat Mkn... hihi..


PeLakoN "SkEmA" TerBaik PnyeR..


MaKaN Di GeLanGgANg.. AnTaRa Yg KuAt Mkn..



BaKaL GuRu BeSaR...


TerMeNunG terInGat BebEh...


 SeDih NmpAk.. SeMestEr 3 PPISMP..


PenGGeMar Cacing GoreNg...


InILah Kami PISMP BM sR..


LaNgKaH 2
(SerBa SediKiT ttG GeNeRal JacKsOn)

AnaK keLahiran SabAh tulen ini berasaL dari keningau... Seorang yang bijak dan CoOL saja DalAM pelBagai situasi.. mmmmm... (sebab tulah dia adalah PoinTer Killer dlm Klaz).. Hehehehe...

Dan yg PalinG penting ialah, Dia seoRang BakaL Guru Bahasa MelayU.. Manatau trus kena Lantik Menjadi Guru Besar.. hehehe... Kepada Gadis2 diluar sana, jika berkenan, sila isi borang di kaunter.. hehehe..(ini bukan promote ok..)

Jackson seorang yang mudah memberi kerjasama meskipun pada mulanya agak byk alasan.. hehehe... (tapi dia buat jg).. Seorang yg agak kreatif ttp kurang memanfaatkannya..... Dan yg pling penting, dia seorang yg rajin bersukan.. hehehe... sbb tu nda pndai gemuk2...

Negatif ttg dia....................

Dia seorg yg agak sambil lewa tapi kdg2 agak berdedikasi jglah.. hehehe... n yg lain, entahlah.. xtau mok ckp lagi... maok Tau selanjutnya ttg dia, temulah di 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000110007918....

Yang mencoret...
Biarlah Rahsia....
('',)